Beljenje zob

 Beljenje zob z lasersko svetlobo BIO- EZ lase v ordinaciji, zaščitni gel proti skelenju.

Nasmeh je ena od prvih stvari, ki jih na človeku opazimo, pa najsi bo to v družbi med prijatelji, v službi ali na poslovnem sestanku. Zdravi in beli zobje polepšajo naš nasmeh in nas pomladijo, kar pripomore k samozavesti in temu da pustimo nepozaben vtis.

Zakaj postanejo zobje rumeni in zabarvani?
Življenjski stil in proces staranja povzročata potemnitev in zabarvanje zob. Prav tako na barvo zob vplivajo vsakdanje razvade kot so kajenje, pitje kave, pravega čaja in uživanje hrane z močnimi barvili (višnje, borovnice …). Nekatera intenzivna globinska zabarvanja na zobeh pa so lahko posledica jemanja tetraciklinov v otroštvu.

Kako si lahko pobelim zobe in ali je to škodljivo?
Beljenje zob je postopek, ki posvetli naravno barvo zob. V Dentalnem Studiu Škorjanc uporabljamo izključno originalni sistem ZOOM®, ki velja za št. 1 v svetu in je uveljavljen kot učinkovita, neinvazivna in varna metoda za beljenje zob.

Koliko čas potrebujem da si pobelim zobe in ali je to res učinkovita metoda?
Tako sistem ZOOM® kot tudi BIO EZ lase beljenje zagotavljata takojšnje rezultate, razlika je v izvoru svetlobe in koncentraciji belia. Kateri sistem beljenja je za pacienta najbolj primeren se odločimo skupaj po pregledu, gled na občutljivost zob na skelenje in glede na pacientove želje.

Ali je beljenje zob varno?
Beljenje ZOOM® je varno, saj je opravljeno pod strokovnim nadzorom. Ker preprečimo, da bi belilo prišlo v stik z mehkimi tkivi, izpostavljena mu je le sklenina, je ta metoda neškodljiva. Beljenje zob vedno prilagodimo potrebam in željam posameznika. Zobje in obzobna tkiva morajo biti pred beljenjem zdravi, kar omogoča varen poseg.

BELJENJE ZOB ZOOM® – 350 eur.

Postopek

LiveZilla Live Chat Software