NAČIN DELA IN CERTIFIKATI

Britanska Akademija za estesko zobozdravstvo stremi k promociji klinične odličnosti preko kontinuiranega profesionalnega razvoja. Kot člani BACD so naši zobozdravniki del največje organizacije estetskih zobozdravnikov v Veliki Britaniji. V naši ordinaciji se zanašamo na BACD kot najboljši in najsodobnejši vir informacij preko rednega obiskovanja njihovih izobraževanj v Veliki Britaniji in preko študije njihovih primerov, predstavljenih v njihovi strokovni literaturi.

Ameriška Akademija za estesko zobozdravstvo kot mednarodna organizacija predstavlja forum odličnosti na področju umetnosti in znanosti estetskega zobozdravstva. Njihovi specifični nameni so: podpora in napredni standardi integritete in vodenja na področju esteskega zobozdravstva, vzpodbujati in podpirati raziskave v vseh fazah estetskega zobozdravstva in širitev informacij o esteskem zobozdravstvu zobozdravnikom in širši javnosti. V naši ordinaciji se zanašamo na AACD kot najboljši in najsodobnejši vir informacij preko rednega obiskovanja njihovih izobraževanj v ZDA in preko študije njihovih primerov, predstavljenih v njihovi strokovni literaturi.

Society for the advancement of anasthesia in dentistry je dentalno združenje, namenjeno napredku o znanju o kontroliranju bolečine in strahu (nervoze). Združenje nosi ime SAAD in je nastalo leta 1950 v Veliki Britaniji. Predstavlja eno izmed največjih organizacij za podiplomsko izobraževanje v zobozdravstvu.

ŠTUDIJE PRIMEROV
Zobozdravstvo, ki temelji na primerih, predstavlja pristop, ki pridobiva na popularnosti. Fundamentalna etika tega gibanja je »ostati v koraku s časom« skozi permanentno izobraževanje in uporabo izključno tistega pristopa, terapije, tehnik in materialov, ki so preko znanstvenih raziskav dokazano najprimernejši in najbolj uspešni. V naši ordinaciji verjamemo v zobozdravstvo, ki temelji na dokazanih primerih, in priporočamo tak pristop tudi vsem ostalim zobozdravnikom.