Zakaj izbrati nas?

zobozdravnik ljubljana

1. Skupno oblikovanje nasmeha
Nasmeh vsakega posameznika je drugačen. Skupaj bomo odkrili vaše želje, pri čemer bomo vzeli v obzir vaš celostni izgled. Na ta način vam lahko zagotovimo ne le privlačnen nasmeh, ampak tudi nasmeh, ki vam najbolje pristoji.

računalnik
računalniška simulacija zobozdravnik

2. Lepi in predvidljivi rezultati
Paciente vključimo v proces načrtovanja z namenom, da jim lahko v kateri koli fazi terapije zagotovimo povratne informacije. Natančno načrtovanje namreč zagotavlja najboljše možne predvidene rezultate.

3. Ekstremne preobrazbe
Ekstremne dentalne preobrazbe so pogosto možne z uporabo instantne ortodontije. Zobje se zravnajo in presledki se zaprejo z uporabo porcelanskih lusk ali z bondingom. Mankajoči zobje se lahko nadomestijo brez da bi brusili sosednje zobe (mostiček)  s pomočjo implantatov. Prav tako se lahko spremeni nivo dlesni, kar omogoča presenetljive radikalne spremembe, ki so povsem naravnega izgleda.

SAMPLE ZA SLIKE PREJ POTEM OSNOVA-Recovered-Recovered

bonding zobozdravnik dr. škorjanc

4. Oralno zdravje in lepota
Uspešno estesko zobozdravstvo ni le »makeup za zobe«. K lepemu, samozavestnemu in dolgotrajno privlačnemu nasmehu ne pripomore le sam izgled, pač pa tudi zdravje zob, dlesni in svež zadah. S tem namenom aktivno promoviramo dentalno zdravje. Le tako bo vaš nasmeh lep, ne le danes, pač pa tudi v prihodnjih letih.oblikaoblika

5. Nestresno zobozdravstvo
Klinika dr. Škorjanc je zasnovana na način, ki zagotavlja, da so izkušnje pacientov s splošnim in estetskim zobozdravstvom prijetne in nestresne. Stremimo k temu, da si za vsakega pacienta vzamemo dovolj časa ter da so terapije zanj čimbolj udobne. Za najbolj anksiozne pa obstaja možnost sadacije,ki jo izvaja specialist anestezilog dr. Eleonora Ivanova.

6. Prvorazredni servis ter uporabljeni materiali
Prvorazrednost je del naše filozofije. Na vaše poizvedovanje se bomo odzvali hitro in učinkovito. Z možnostjo različnih načinov plačila ter fleksibilnimi termini bomo povečali dostopnost izbranih terapij. Odločitev za izboljšanje nasmeha je pomemben korak za posameznika, zato morajo biti pacienti v popolni meri seznanjeni s terapijo ter prepričani v odločitev, ki jo sprejemajo.Naša politika je da uporabljamo le najboljše materiale ter sodelujemo z zobnimi tehniki ki sledijo sodobnim trendom v estetiki in materialih.

7. Garancija
Porcelanski venirji, krone, mostički in imaplantati imajo garancijo. O pogojih garancije se lahko seznanite na naši kliniki. Uporabljamo le preverjene materiale vrhunskih visoktehnoloških proizvajalcev , poleg tega je coleten strokoven tim šolan in usposobljem na vrhunskih klinikah v tujini kar lahko preverite na  povezavi Osebje.

8. Izobraževanje
Člani našega strokovnega tima ne počivajo na lovorikah, pač vsi stremijo k nadaljnjemu izobraževanju, tako doma kot v tujini. Vsak član našega tima ima v povprečju vsaj 10 izobraževalnih dni na leto. Prav tako tudi v okviru ordinacije nenehno potekajo notranja izobraževanja ter redne študije primerov.

9. Ustna priporočila