Nevidna ortodontija

Nevidni zobni aparat ClearAligner

Ali vas vaš nasmeh spravlja v zadrego?
Ali ste kdajkoli pomislili na ortodontsko terapijo?
Ali vas je od tega odvrnil fiksni zobni aparat?

Če ste odgovorili DA, potem je sistem CLEARALIGNER prava rešitev za vas.

 O ClearAlignerju
ClearAligner je enostavna in dostopna serija brezbarvnih “positioning trays”oz. prozornih, nevidnih folij, ki nežno vodijo vaše zobe od njihove sedanje do želene lege.

Kako deluje?
Verjeli ali ne, toda vaši zobje se stalno premikajo, celo vsako minuto. Nevidni zobni aparat Clear Aligner uporablja nežen pritisk na zob/zobe v smeri, kamor želimo, da se premaknejo.

Komu je namenjen?
Dejansko vsem. V primeru, da ste starejši od 14 let in vaš zobozdravnik ugotovi, da ste primerni za ortodontsko terapijo, potem je Clear Aligner zobni aparat primeren za vas.

Koliko stane terapija s folijami Clear Aligner?
Clearaligner  predstavlja v povprečju 2/3 stroškov katerega koli konkurenčnega izdelka. Seveda strošek variira glede na zahtevnost primera in odzivnosti pacienta na terapijo.

Zakaj ravno Clear Aligner?
V primerjavi z obstoječimi sistemi je Clearaligner brez žic in ne zahteva pritrjevanja jekla ali porcelana na vaše zobe. Je neviden zobni aparat, da se ga sneti in vam dopušča možnost, da pojeste zrezek, imate javni govor in se srečate s stranko brez nelagodja ali zadrege. Enostavno ga odstranite, očistite, sperete in ponovno vstavite – vse ostalo naredi ClearAligner.

Ste v zadregi zaradi zabarvanih ali razbarvanih zob?
ClearAligner pozna rešitev tudi za to težavo. Posebej formuliran belilni gel se lahko uporablja skupaj s folijami, ki učinkovito odstranijo madeže in razbarvanje.

Kako lahko izvem več?
V kolikor želite izvedeti več se naročite za konzultacijo pri nas. Zobozdravnik vam poda svoje mnenje, odvzame odtise zob, naredi ortopan, ustrezne fotografije in pošlje v laboratorij v Veliko Britanijo, kjer podajo strokovno oceno. Na osnovi prejete diagnoze in cene terapije se lahko odločite ali pa zavrnete terapijo.