Nevidni zobni aparat Clear Aligner

celar aligners
zobni aparat nevidni

 Nevidni zobni aparat Clear Aligner

Ali vas vaš nasmeh spravlja v zadrego?
Ali ste kdajkoli pomislili na ortodontsko terapijo?
Ali vas je od tega odvrnil fiksni zobni aparat?

Če ste odgovorili DA, potem je nevidni zobni aparat CLEARALIGNER prava rešitev za vas.

O Clear Alignerju
Clear Aligner je enostavna in dostopna serija brezbarvnih “positioning trays” oz. prozornih, nevidnih folij, ki nežno vodijo vaše zobe od njihove sedanje do želene lege.

Kako deluje?
Verjeli ali ne, toda vaši zobje se stalno premikajo, celo vsako minuto. Nevidni zobni aparat Clear Aligner uporablja nežen pritisk na zob/zobe v smeri, kamor želimo, da se premaknejo.

Naše izkušnje

Terapije z nevidnimi zobnimi aparati opravljamo že več kot 15 let. Sodelujemo z največjim ortodontskim laboratorijem iz Londona, ki z računalniško simulacijo projecira končno stanje in določi težavnost.

Komu je namenjen nevidni zobni aparat?
Dejansko vsem. V primeru, da ste starejši od 14 let in vaš zobozdravnik ugotovi, da ste primerni za ortodontsko terapijo, potem je nevidni zobni aparat Clear Aligner primeren tudi za vas.

Koliko stane terapija s folijami Clear Aligner?
Clearaligner predstavlja v povprečju 2/3 stroškov katerega koli konkurenčnega izdelka. Seveda strošek varira glede na zahtevnost primera in odzivnost pacienta na terapijo.

Zakaj ravno zobni aparat Clear Aligner?
V primerjavi z obstoječimi sistemi je Clearaligner zobni aparat brez žic in ne zahteva pritrjevanja jekla ali porcelana na vaše zobe. To je nevidni zobni aparat, ki se ga da sneti in vam dopušča možnost, da pojeste zrezek, imate javni govor in se srečate s stranko brez nelagodja ali zadrege. Enostavno ga odstranite, očistite, sperete in ponovno vstavite – vse ostalo naredi ClearAligner.

Ste v zadregi zaradi zabarvanih ali razbarvanih zob?
ClearAligner pozna rešitev tudi za to težavo. Posebej formuliran belilni gel se lahko uporablja skupaj s folijami, ki učinkovito odstranijo madeže in razbarvanje.

Kako lahko izvem več?
V kolikor želite izvedeti več, se naročite na konzultacijo pri nas. Zobozdravnik vam poda svoje mnenje, odvzame odtise zob, naredi ortopan, ustrezne fotografije in pošlje v laboratorij v Veliko Britanijo, kjer podajo strokovno oceno. Na osnovi prejete diagnoze in cene terapije se lahko odločite ali pa zavrnete terapijo.

Razlike med Clear Aligner , Invisalign , Clear Correct , Clear Brace terapijo:

Gre za uporabo enake t.i. tridimezionalne tehnologije, ki  ustvari zaporedje nevidnih folij/ alignerjev, ki poravnajo vaše zobe. Folije se menjavajo vsake 2 do 3 tedne.

PREJ POTEM :

PRIMER 3D STANJA PREJ IN POTEM:nevidni zobni aparat

3d računalniška simulacija
3d računalniška simulacija zobni aparat

računalniška simulacija za ortodontijo