Beljenje zob

Si tudi vi želite lep in bel nasmeh? Profesionalno beljenje zob vam lahko pomaga pri tem! Nasmeh je namreč ena od prvih stvari, ki jih na človeku opazimo, pa najsi bo to v družbi med prijatelji, v službi ali na poslovnem sestanku. Iskren nasmešek poskrbi za boljši prvi vtis, zato ni vseeno, kakšni so naši zobje. Beljenje zob vam lahko pomaga na razgovoru za zaposlitev, pri iskanju partnerja ali na kakšnem drugem področju življenja ter poveča vaše možnosti za uspeh. Zato preizkusite odličen, varen in učinkovit sistem za beljenje zob ZOOM® v Dentalnem studiu Škorjanc ter tako čim prej poskrbite za bleščeče bel in mladosten nasmeh!

Zdravi in beli zobje namreč polepšajo naš nasmeh in nas pomladijo, kar pripomore k večji samozavesti in k temu da pustimo nepozaben vtis. Najbolj slavni hollywoodski igralci in igralke so poznani prav po svojem čudovitem in snežno belem nasmehu. Naj vam povemo, da večina od njih ni rodila s tako snežno belimi zobmi, ampak je za njihov nasmeh poskrbelo prav kakovostno beljenje zob.

Beli zobje so namreč simbol zdravja in dobrega videza, zato je z lepim nasmeškom prav vsak videti bolje. Prav se ljudje z zabarvanimi zobmi pogosto počutijo nelagodno, se manj smejejo ali si celo z roko zakrivajo usta, ko govorijo. V našem dentalnem studiu lahko rešimo to težavo, poskrbimo za beljenje zob in vam tako pomagamo, da se boste kmalu popolnoma brez zadržkov smejali tudi vi!

Ali so le beli zobje zdravi zobje?

Barva zobne sklenine se od človeka do človeka lahko precej razlikuje. Predvsem pa zdrava zobna sklenina ni nujno le popolnoma bele barve. Nekateri ljudje imajo že naravno manj belo zobno sklenino kot drugi, kar pa še ne pomeni, da nimajo zdravih zob. Tudi popolnoma zdravi zobje so lahko namreč malce rumenkaste ali smetanasto bele barve. Zagotovo pa barva zobne sklenine vpliva na videz našega nasmeha in na to, kako samozavestno se nasmehnemo. Na srečo to težavo lahko reši beljenje zob.

Zakaj postanejo zobje rumeni in zabarvani?

Življenjski stil in proces staranja povzročata potemnitev in zabarvanje zob. Popolnoma normalno je, da z leti naši zobje nekoliko potemnijo. Prav tako pa na barvo zob vplivajo naše vsakdanje razvade, kot so kajenje, pitje kave, pravega čaja in uživanje hrane z močnimi barvili (višnje, borovnice …). Nekatera intenzivna globinska zabarvanja na zobeh pa so lahko posledica jemanja tetraciklinov v otroštvu. Tetraciklinski antibiotiki namreč lahko obarvajo sklenino in na njej pustijo trajno sled, ki je ni mogoče odstraniti drugače, kot da se odločimo za beljenje zob.

Kako si lahko pobelim zobe in ali je to škodljivo?

Beljenje zob je postopek, ki posvetli naravno barvo zob in poskrbi za lep in bel nasmešek. V Dentalnem Studiu Škorjanc za beljenje zob uporabljamo izključno originalni sistem ZOOM®, ki velja za št. 1 v svetu. Uveljavljen je kot učinkovita, neinvazivna in varna metoda za beljenje zob. Verjamemo, da gre za trenutno najboljšo metodo za beljenje zob na trgu, zato jo priporočamo tudi vam.

Koliko časa potrebujem, da si pobelim zobe in ali je beljenje zob res učinkovita metoda?

Tako sistem za beljenje zob ZOOM® kot tudi BIO EZ lase beljenje zob zagotavljata takojšnje rezultate v obliki bolj belega nasmeha. Razlika med eno in drugo metodo je v izvoru svetlobe in koncentraciji belila. Kateri sistem beljenja zob je za pacienta najbolj primeren, se odločimo skupaj po pregledu, glede na občutljivost zob na skelenje in glede na pacientove želje. Vsekakor pa je naš cilj izbrati postopek, ki na varen, neškodljiv in pacientu čim bolj prijazen način optimalno poskrbi za bolj bel nasmeh v najkrajšem možnem času.

Ali je beljenje zob varno?

Beljenje zob ZOOM® v našem dentalnem studiu je varno, saj je opravljeno profesionalno in pod strokovnim nadzorom usposobljenih zobozdravnikov. Trudimo se, da uporabljamo le varne metode za beljenje zob, ki ne pustijo nobenih negativnih posledic. Ker med samim postopkom preprečimo, da bi belilo prišlo v stik z mehkimi tkivi, izpostavljena mu je le sklenina, je takšno beljenje zob neškodljivo. Seveda pa vsako beljenje zob vedno tudi prilagodimo potrebam in željam posameznika. Zobje in obzobna tkiva morajo biti pred beljenjem zdravi, kar omogoča varen in učinkovit poseg.

Prav zato vsako beljenje zob poteka individualno in popolnoma prilagojeno vašim potrebam, predvsem pa se pred samim posegom pogovorimo o vseh vaših željah in možnih metodah. Z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem poskrbimo za vaše zadovoljstvo ne le s samim postopkom, ampak tudi s končnimi rezultati, ki jih prinaša beljenja zob ZOOM®. Mnoge zadovoljne stranke in njihovi čudoviti nasmeški so dokaz, da gre za metodo za beljenje zob, ki prinaša odlične rezultate!

 

BELJENJE ZOB ZOOM® – 400 eur.

Postopek

Posted in:
Articles by
Published:
LiveZilla Live Chat Software